86853632_2489596761303473_6035537813867331584_n

Arbër Hajdari feston ditëlindjen me fëmijët jetimë

Prej katër vitesh misioni i “Fundjavë Ndryshe” është të jetë pranë të gjithë nevojtarëve. Me anë të një pune të palodhur dhe kontributit të shqiptarëve anë e mbanë botës, është arritur t’i ndryshohet jeta qindra familjeve. Janë ata fëmijë jetimë të cilët na kanë prekur zemrat, por që tashmë kanë shpresë për të ardhmen. Në sytë […]

9727197e-cc6d-45a4-b3f8-c9ac2b73da37

“Dhuro jetë”, UAMD i bashkohet “Fundjavë Ndryshe” në dhurimin e gjakut

Prej disa vitesh fondacioni “Fundjavë Ndryshe” është duke punuar me fushatën për dhurimin e gjakut, nën moton ‘Dhuro gjak, dhuro jetë!’. Me qëllim ardhjen në ndihmë të njerëzve, veçanërisht fëmijëve talasemikë. Këtë herë kanë qenë studentët e Universitetit “Aleksandër Moisiu”, të cilët janë bashkuar dhe dhanë kontributin e tyre. Në sajë të bashkëpunimit të “Fundjavë […]

66

Histori frymëzimi! Ja si mori fund vuajtja e gjashtë motrave jetime nga Kukësi

Fondacioni “Fundjavë Ndryshe”,  mori përsipër të ndihmonte 6 motra jetime, të cilat fatkeqësisht kishin humbur edhe nënën edhe babanë. Sikur të mos mjaftonte kjo ato jetonin në kushte shumë të vështira ekonomike. Që nga dita kur ato humbën nënën e tyre, gjashtë vajzat humbën edhe kujdesin dhe dashurinë prindërore, shtëpinë, të drejtën për t’u shkolluar […]

ddd

Emocionuese/ Shtëpia e re e familjes Sorra

Të gjithë ne e mbajmë mend rastin prekës të familjes Sorra, të cilët jetonin në kushte ekstreme. Babai i sëmurë nga kanceri, tre fëmijët e vegjël plot ëndrra dhe shpresë në sytë e tyre dhe nëna që mbante gjithë barrën e familjes. Pas publikimit të tyre në emisionin “STOP” erdhi reagimi i papritur dhe i […]