spt

“Spitali Amerikan” marrëveshje me “Fundjavë Ndryshe”: Shërbime shëndetësore falas për familjet në nevojë

Fondacioni “Fundjavë Ndryshe” ka nënshkruar sot një marrëveshje bashkëpunimi me Spitalin Amerikan. Në thelb të marrëveshjes është ofrimi i shërbimeve shëndetësore falas ndaj familjeve në nevojë, të identifikuara dhe referuar nga “Fundjavë Ndryshe”. Marrëveshja u nënshkrua mes drejtorit të fondacionit Arbër Hajdari dhe administratorit të Spitalit Amerikan, Klodian Allajbeu. “Fundjave Ndryshe” nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me […]

hajdari1

Kush është Arbër Hajdari, themeluesi i “Fundjavës Ndryshe”, që u dekorua nga Nishani (PROFIL)

Themeluesi i “Fundjavës Ndryshe”, Arbër Hajdari, është dekoruar së fundmi nga Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani, për kontributin e dhënë ndaj familjeve në nevojë. Ai është drejtori ekzekutiv i kësaj nisme, që e ndërmori teksa ishte student, rreth dy vjet më parë, duke vendosur të ndezë një dritë shprese për familjet e varfëra […]

Screen Shot 2017-12-23 at 3.41.04 PM

Arbër Hajdari: Shqiptarët skeptikë për shkak të “monstrave të bamirësisë”

Shqiptarët për shqiptarët…Kështu quhet projekti i “Fundjavë Ndryshe”, një organizatë bamirësie që lindi në Tiranë, por e zgjeroi veprimtarinë e saj në gjithë vendin, duke i ardhur në ndihmë mijëra familjeve në nevojë, falë bamirësisë së bashkëatdhetarëve. Në vetëm 13 muaj aktivitet, “Fundjavë Ndryshe” i ka ardhur në ndihmë plot 7800 familjeve në varfëri ekstreme […]

fundjave-ndryshe

“Fundjavë Ndryshe” vlerëson 3 emisione televizive shqiptare për filantropinë

Fondacioni bamirës “Fundjavë Ndryshe”, ka organizuar mbrëmjen e së Martës, një mbrëmje ndarjesh çmimesh mirënjohjeje dhe vlerësimi për të gjithë ata që kanë kuontribuar në nismat e iniciuara me qëllim bamirës nga ky fondacion. Ndër çmimet e ndara për filantropinë, bënin pjesë edhe 3 emisione televizive shqiptare, “Opinion” dhe “Jo vetëm Modë” në Televizionin Klan […]