Fundjavë Ndryshe nis procesin e zgjerimit

Fundjavë Ndryshe nis zgjerimin e aktivitetit në qarqet e Beratit, Durrësit, Fierit, Gjirokastrës, Kukësit, Lezhës dhe Shkodrës, për t’i ardhur më pranë njerëzve në nevojë. Kemi konstatuar se është e domosdoshme hapja e qendrave të Fundjavë Ndryshe. Kriteret për individët janë: Të jenë nga mosha 18-25 vjeç Të jenë të pajisur me lejë drejtimi Të […]

FN

“Fundjavë Ndryshe” shpallet personazhi i vitit 2017 nga Top Channel

Nisma e bamirësisë “Fundjavë Ndryshe” është shpallur personazhi i vitit nga televizioni më i madh kombëtar “Top Channel”.   Votuesit e sondazhit në “Top Channel” zgjodhën midis shumë personazheve nismën e bamirësisë “Fundjavë Ndryshe”, e cila u është gjendur pranë shumë familjeve në nevojë. Në vendin e dytë, pas “Fundjavë Ndryshe” është renditur gazetari i […]

5

Lushnjë, një shtëpi e re për familjen Zaimi

“Fundjavë Ndryshe  ndalet në Zhelizhan të Lushnjës, në familjen Zaimi, e cila pas apelit të transmetuar në emisionin “Stop”, më në fund u bë me shtëpi të re. “Fundjava ndryshe”, redaksia e “Stop”  dhe kontributet e qytetarëve, bënë të mundur ndërtimin e shtëpisë së re për familjen në nevojë. Ta gëzoni shtëpinë e re familja […]