111

Kisha e Jezu Krishtit e SHMD i jep Fundjavë Ndryshe çmimin “Vlerat Familjare”

Për kontributin e shquar dhe përpjekjet e palodhshme të Fondacionit Fundjavë Ndryshe në shërbim të familjeve shqiptare, Kisha e Jezu Krishtit e Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme (Kisha e SHDM-Mormonët) i prezanton Fondacionit Fundjavë Ndryshe, çmimin “Vlerat Familjare” për vitin 2017. Ky event u organizua në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar ditën e shtunë datë […]

4

Besi dhe Xhensila i bashkohen “Fundjavë Ndryshe”

Bes Kallaku dhe Xhensila Myrtezaj vendosën të kalonin fundjavën duke bërë bamirësi. Dy artistët e mirënjohur iu bashkuan fondacionit “Fundjavës Ndryshe” dhe ndihmuan një familje të varfër në Kashar.Besi, Xhensila dhe “Fundjavë Ndryshe” ishin në familjen e Ferit Sorrës, i cili mes halleve të shumta nuk i siguron dot fëmijëve as ushqimin. Kryefamiljari është prej […]

11

“Fundjavë Ndryshe” merr një dhuratë nga bamirësit e saj

Bamirësit e “Fundjavë Ndryshe” kanë bashkuar forcat e tyre për t’i dhuruar fondacionit një mjet për transportimin e të mirave materiale te njerëzit në nevojë. Duke u njohur nga afër me procesin e punës së nismës “Fundjavë Ndryshe”, bamirësit kanë konstatuar se për shpërndarjen e orendive shtëpiake në zona të largëta fondacionit i nevojitej domosdoshmërish […]

Fundjavë Ndryshe nis procesin e zgjerimit

Fundjavë Ndryshe nis zgjerimin e aktivitetit në qarqet e Beratit, Durrësit, Fierit, Gjirokastrës, Kukësit, Lezhës dhe Shkodrës, për t’i ardhur më pranë njerëzve në nevojë. Kemi konstatuar se është e domosdoshme hapja e qendrave të Fundjavë Ndryshe. Kriteret për individët janë: Të jenë nga mosha 18-25 vjeç Të jenë të pajisur me lejë drejtimi Të […]

FN

“Fundjavë Ndryshe” shpallet personazhi i vitit 2017 nga Top Channel

Nisma e bamirësisë “Fundjavë Ndryshe” është shpallur personazhi i vitit nga televizioni më i madh kombëtar “Top Channel”.   Votuesit e sondazhit në “Top Channel” zgjodhën midis shumë personazheve nismën e bamirësisë “Fundjavë Ndryshe”, e cila u është gjendur pranë shumë familjeve në nevojë. Në vendin e dytë, pas “Fundjavë Ndryshe” është renditur gazetari i […]

5

Lushnjë, një shtëpi e re për familjen Zaimi

“Fundjavë Ndryshe  ndalet në Zhelizhan të Lushnjës, në familjen Zaimi, e cila pas apelit të transmetuar në emisionin “Stop”, më në fund u bë me shtëpi të re. “Fundjava ndryshe”, redaksia e “Stop”  dhe kontributet e qytetarëve, bënë të mundur ndërtimin e shtëpisë së re për familjen në nevojë. Ta gëzoni shtëpinë e re familja […]