DASH mirëpret “Fundjavë Ndryshe”, Arbër Hajdari mes liderëve më të rinj botërorë

Drejtori i fondacionit “Fundjavë Ndryshe”, Arbër Hajdari përfaqëson Shqipërinë në programin e Vizitorit Udhëheqës Ndërkombëtar (IVLP) për “Vullnetarizmin dhe Veprimin Qytetar.” Lajmi është publikuar në faqen zyrtare të ambasadës amerikane në Tiranë. Gjithashtu në këtë faqe janë postuar tre foto të takimeve që Arbër Hajdari ka marrë pjesë. Drejtuesi i fondacionit “Fundjavë Ndryshe”, është ftuar […]

hh

Bamirësit e familjes Biçaku

Familja Biçaku është një nga rastet më ekstreme që Fundjavë Ndryshe ka trajtuar gjatë misionit të saj. Sensibilizimi ishte i menjëhershëm, dhe për këtë ne falenderojmë të gjithë shqiptarët që u bashkuan në kauzën tonë. Më poshtë është lista e plotë e bamirësve, faleminderit të gjithëve! Të gjithë bashkë mundemi. Shqiptarët për shqiptarët! Bamirësia nuk […]

ff

“Opinion” dhe “Fundjavë Ndryshe” i ndërtojnë shtëpinë familjes Biçaku

Katër muaj më parë, emisioni “Opinion” dhe “Fundjavë Ndryshe” ndërmorën një nismë shumë të veçantë dhe të rëndësishme për të ndihmuar familjen Biçaku. Kjo familje jetonte në kushte të varfërisë të tejskajshme mes sëmundjeve, mungesës së një shtëpie, pamundësisë për t’u ushqyer dhe për t’u shkolluar. Për shkak të problemeve shëndetsore, asnjë anëtar i kësaj […]