12

Festa e Bajramit gjen me shtëpi të re familjen Hoxha

Ëndrra e familjes Hoxha, për një shtëpi të re, u bë sot realitet falë kontributit të besimtarëve myslimanë të Xhamisë së rrugës së Kavajës dhe Selitës, emisionit “Stop” dhe fondacionit “Fundjavë Ndryshe”. Nëna: Kemi rënë në gjumë pa ngrënë, rrini sot ju them fëmijëve se do hamë nesër…. I mbështjell fëmijët me batanije dhe ju […]

hh

“Qëndra e Solidaritetit” Fundjavë Ndryshe

Projekti “Qendra e Solidaritetit” është projekti më i madh social në Ballkan. Ky projekt përfshin në vetvete një tërësi ndërmarrjesh sociale, misioni i të cilave është lufta kundër varfërisë. Në “Qendrën e Solidaritetit” do të krijohet një shkollë profesionale me parametra europiane dhe bashkëkohore, ku të gjithë individët e paarsimuar që vijnë nga grupet sociale […]

222

OSHEE i bashkohet Fundjavë Ndryshe në dhurimin e gjakut

Sëbashku me OSHEE Tiranë dhuruam gjak për të disatën herë për fëmijët Talasemikë të Lushnjës dhe Fierit. Ky staf i mrekullueshëm si gjithmonë i gatshëm për të kontribuar në kauza të tilla. Sikurse dihet procesi i dhurimit të gjakut në Shqipëri është një aktivitet që kërkon shumë përkushtim, pasi lidhet drejtpërdrejt me jetën  e njeriut. […]

sss

3 Vjet Fundjavë Ndryshe, emocion dhe solidaritet!

Fundjavë Ndryshe festoi tre vjetorin e themelimit të saj pak ditë më parë. Pjesë e këtij organizimi u bënë të gjithë bamirësit dhe vullnetarët e Fundjavë Ndryshe së bashku me familjet në nevojë që janë ndihmuar. Gjatë ceremonisë u dhanë disa cmime të cilat konsistonin në promovimin e vullnetarizmit dhe vlerave më të larta humane. […]

111

Bëhu pjesë e fushatës “Dhuro një çantë”

Për të tretin vit rradhazi Fondacioni “Fundjavë Ndryshe” startoi fushatën e mbledhjes së çantave të shkollës për fëmijët në nevojë, fushatën “Dhuro një çantë”. Çdo kush që ka dëshirë t’i dhurojë një çantë një prej fëmijëve të familjes së madhe Fundjavë Ndryshe mund të bëhet lehtësisht pjesë e këtij organizimi. Ti mund të dhurosh çantën […]

66

Histori frymëzimi! Ja si mori fund vuajtja e gjashtë motrave jetime nga Kukësi

Fondacioni “Fundjavë Ndryshe”,  mori përsipër të ndihmonte 6 motra jetime, të cilat fatkeqësisht kishin humbur edhe nënën edhe babanë. Sikur të mos mjaftonte kjo ato jetonin në kushte shumë të vështira ekonomike. Që nga dita kur ato humbën nënën e tyre, gjashtë vajzat humbën edhe kujdesin dhe dashurinë prindërore, shtëpinë, të drejtën për t’u shkolluar […]