86853632_2489596761303473_6035537813867331584_n

Arbër Hajdari feston ditëlindjen me fëmijët jetimë

Prej katër vitesh misioni i “Fundjavë Ndryshe” është të jetë pranë të gjithë nevojtarëve. Me anë të një pune të palodhur dhe kontributit të shqiptarëve anë e mbanë botës, është arritur t’i ndryshohet jeta qindra familjeve. Janë ata fëmijë jetimë të cilët na kanë prekur zemrat, por që tashmë kanë shpresë për të ardhmen. Në sytë […]

9727197e-cc6d-45a4-b3f8-c9ac2b73da37

“Dhuro jetë”, UAMD i bashkohet “Fundjavë Ndryshe” në dhurimin e gjakut

Prej disa vitesh fondacioni “Fundjavë Ndryshe” është duke punuar me fushatën për dhurimin e gjakut, nën moton ‘Dhuro gjak, dhuro jetë!’. Me qëllim ardhjen në ndihmë të njerëzve, veçanërisht fëmijëve talasemikë. Këtë herë kanë qenë studentët e Universitetit “Aleksandër Moisiu”, të cilët janë bashkuar dhe dhanë kontributin e tyre. Në sajë të bashkëpunimit të “Fundjavë […]