Si mund ta luftojmë varfërinë?

Dokumentari Fundjavë Ndryshe

FACEBOOK PAGE

PROJEKTE

PROGRAMI I EDUKIMIT

Sistemet arsimore reflektojnë dhe riafirmojnë organizimin bazë të një shoqërie dhe vlerat e saj më të qenësishme.

Literacy-Games-for-kids-295×393

NDËRTIMI DHE RESTAURIMI

Bazuar në përvojën e deritanishme të organizatës është konstatuar se familjet në nevojë vuajnë jetesën në kushte...

IMG_9292
16

“Fundjavë Ndryshe”, krahu i djathtë i operacionit humanitar/ Rama: Mirënjohje për sakrificën

Ndërsa vendi ndodhet në izolim prej koronavirusit, nevojat e njerëzve në vështirësi ekonomike janë të shumta. Për këtë arsye, prej disa javësh fondacioni “Fundjavë Ndryshe” ndodhet në terren për të shpërndarë ndihma. Duke shkuar në çdo qytet dhe fshat të vendit, për të dhënë ushqime dhe produkte të higjienës si sapunë, detergjentë, desifektantë. Duke ruajtur […]

ABONOHU PËR NJOFTIME

Abonohu tani

WhatsApp Kontakto me FFN